Overeenkomsten in de zorg, een in de praktijk bewezen en betaalbaar kwaliteitssysteem en administratieve dienstverlening aan zorgaanbieders.

Het sluiten en het onderhouden van zorgcontracten levert zorgaanbieders een hoop administratief werk, zorgen en frustratie op. Het is belangrijk dat zorgverleners volwaardige contractpartners zijn, kwaliteit leveren en dit ook steeds aantoonbaar kunnen maken aan bijvoorbeeld cliënten, verzekeraars en gemeenten.

Er ontstaan wachtlijsten bij zorgaanbieders die wel gecontracteerde zorg verlenen omdat veel van hun collega’s verstrikt raken in het administratieve web. Bij het verstrijken van de contractdeadlines blijken de eisen nog niet helemaal in orde en worden veel zorgaanbieders na alle inzet vlak voor de finish afgewezen. Dit terwijl er zoveel vraag is naar de goede zorg die zij kunnen leveren. Cliënten staan zo te lang en in onze ogen onnodig op een wachtlijst. Een groot nadeel is dat cliënten op deze manier minder te kiezen hebben.

Wij gaan als kritische sparringpartner naast de zorgaanbieder staan en zorgen ervoor dat er grip komt. Zo kunnen we doen waar we voor zijn opgericht.

Goede zorg toegankelijk maken voor meer mensen!

www.ovezo.nl | support@ovezo.nl

Telefoonnummer: 085-4833900 | KVK 73538019